Aslı Enver’le Murat Boz aşkında gizlenen gerçekler

Aslı Enver’le Murat Boz’un 1 yıllık ilişkisi çıkmaza girdi.

Takvim’de yer alan özel habere göre yakışıklı popçu Murat Boz’la güzel oyuncu Aslı Enver’in aşkı, uzatmaları oynuyor… Gözde çift, ayrılık dedikodularına nokta koymak için geçtiğimiz gün aşk dolu paylaşımlar yapsa da işin ‘aslı’ hiç de öyle değil!

Aşkları 2016’da rol aldıkları ‘Kardeşim Benim’ adlı filmin setinde başlayan ikili, artık yolun sonuna geldi. Sevgiler Günü’nü dahi ayrı geçiren ikilinin dost çevresinden alınan bilgiye göre çift, 25 günlük bir ayrılık süreci yaşadı.

SEVGİLİSİNE KARŞI HİSLERİ ZAYIFLADI

Ayrılık nedeni ise ne ihanet ne de şiddetli geçimsizlik… Ünlü çiftin ayrılığında Murat Boz’un Aslı Enver’e hislerinin bitmesi etkili oldu. Boz, Enver’le ayrılık kararı aldıktan sonra Dominik’e gitti.

DOSTLARI GELECEK İÇİN UMUTSUZ!

Bu sırada Aslı Enver ise yeni dizisinin çekimleriyle meşguldü. Güzel oyuncu, 25 gün Murat Boz’un kendini dinlemesine izin verdi. Çok sevdiği Boz’la ayrılmak istemeyen Aslı Enver, geçtiğimiz hafta ise yakışıklı popçuyu arayıp ondan aşklarına ikinci şans vermesini istedi.

Bu arada konuşulanlara göre; Enver’in menajeri de “Yeni dizi öncesi Murat Boz’la ayrılman reytingleri kötü etkiler” diyerek oyuncuyu uyardı. Aslı Enver’e aşkı bitse de güzel oyuncuyu arkadaş olarak çok seven Boz, bunu duyunca Enver’in kariyerini düşünüp ayrılığı askıya aldı.

Ancak yine de Murat Boz’un çok yakın bir dostuna göre; bu ilişkinin sadece birkaç aylık ömrü kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.