Asli Enver: Murat harika bir insan, çok mutluyuz

Oyuncu Aslı Enver 2 yıldır birlikte olduğu Murat Boz için, “O hayatta gördüğüm en mütevazı insan” dedi.

Aslı Enver ile Murat Boz, Ocak 2016’dan beri birlikte. Aslı Enver 2 yıldır birlikte olduğu Murat Boz için “O hayatta gördüğüm en mütevazı insan” dedi. Enver “Evlilik fikrine nasıl bakıyorsunuz?” sorusuna ise “İleride kendimi anne olarak görmek istiyorum” diye yanıt verdi.

Güzel oyuncu, geçen aylarda bir dergiye verdiği röportajda Murat Boz ile olan ilişkisinden şöyle bahsetmişti:

”Dizi için haftanın 5-6 günü yoğun çalışıyorum. Tek lüksüm uyku. İzin günümde haftanın yorgunluğunu atıyorum. Kahvaltı yaptıktan sonraki en büyük keyfim evde ya da sinemada film izlemek. Murat da benim gibi. Aynı şeylerden zevk alıyoruz.”

”Şarkı söylemeyi çok seviyorum ama bu konuda bir kariyer planım yok. Belki bir hayır işi için sahneye çıkarım. Ya da senaryo gereği mikrofon başına geçerim. Murat ses rengimi ve yorumumu beğeniyor.”

“İlişkimiz harika gidiyor. Karşılıklı iletişimimiz güçlü. Murat harika bir insan, çok mutluyuz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.