Aslı Demirer “Korkak” için Gökhan Türkmen ile kamera karşısına geçti

ASLI DEMİRER FEAT.GÖKHAN TÜRKMEN ”KORKAK” İLE İDDİALI GELİYOR…

Aslı Demirer yeni projesi “Korkak” için şarkıyı birlikte seslendirdiği Gökhan Türkmen ile klip çekimlerinde kamera karşısına geçti.

Şarkı ve klibin tüm prodüksiyonunun Gökhan Türkmen’in yapım şirketi GTR Müzik tarafından üstlenildiği ‘Korkak’ isimli çalışmanın sözleri Aslı Demirer’e, bestesi ve düzenlemesi Aytaç Özgümüş’ e ait.”Korkak”ın davul kayıtları Belçika’da hazırlanırken mix& mastering’i Barış Büyük tarafından ve diğer tüm kayıtları Deney Evi’nde kaydedildi.

Polonezköy’de bir villada bir araya gelen Aslı Demirer ve Gökhan Türkmen, uzun metraj tadında gerçekleşen klip için “Çakal”, “Halam Geldi” gibi başarılı filmlerin ödüllü yönetmeni Erhan Kozan ile çalıştı. Klibin senaristi Aylin Kozan, görüntü yönetmenliğini Doğan Sarıgüzel ve sanat yönetmenliğini Naz Eray gibi usta isimler üstlendi.”Korkak”ın klibinde kullanılan görsel efektler ise Targa Film’e ait.

Birbirini çok seven fakat ayrılmak zorunda kalan iki insanın yaşadıklarını ve duygularını anlatan, farklı metaforların kullanıldığı klip izleyenlere kısa film tadında görsel bir şölen sunuyor.

3 şarkıdan oluşacak olan “Korkak” isimli mini albüm, Aslı Demirer’in sevilen şarkıları “Bu Kafalar” ve “Saat Oniki” de eklenerek dinleyicilerin beğenisine sunulacak.

“Korkak” çok yakında GTR Müzik etiketiyle dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.