‘Aşkın Lezzeti’nden yılbaşına özel tüyolar

Türkiye’nin sevilen isimlerinden Gizem Özdilli yeni çıkan ikinci yemek kitabı ‘Aşkın Lezzeti’ ile hayranlarından yine tam not aldı. Aşkla yapılan 95 özel tarifin bulunduğu kitabı yoğun ilgi gören Özdilli, Beyaz Tv’de ‘Kendine Bir Güzellik Yap’ isimli sağlık ve güzellik programı ile ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı.

Baharat ve soslarla süslenmiş leziz yemeklerin yer aldığı kitapta, yılbaşı sofrası için pratik tariflerin bulunduğunun altını çizen Özdilli, ‘Yılbaşı akşamı ailesine, sevdiklerine, arkadaşlarına sofra kurmak isteyen bayanlar, kitabımdaki şık ve hafif tariflerden yararlanabilirler. Hanımların basit ve uygulanabilir tariflerimle, zengin bir yılbaşı masası hazırlaması mümkün. Özellikle yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi, hafif aperatifler, doyurucu mezeler, lezzetli et ve sebze yemeklerini minimum bütçe ile 1 saatten kısa bir sürede yorulmadan pişirip, şık ve sağlıklı sofralar kurabilirler. Et sevenler için ‘Kuru Kayısılı Kuzu ’, balık sevenler için ‘Bademli Balık’, tavuk sevenler için ‘Hardallı Tavuk Güveç’ ve sebze sevenler için ‘Beşamel Soslu Enginar’ tarifimi tavsiye ederim.’ dedi.

İlk kitabı ‘Gizem’in Mutfak Aşkı’ ile uluslar arası yemek Oscar’ları ödülü sayılan Cookbook’ta, dünyanın en iyi beşinci yemek kitabı ödülünü almaya layık görülen başarılı sunucu, ikinci kitabının satışından elde edilen gelirin önemli bir kısmını Parıltı Derneği’ne bağışlayacağını belirtti.

Beyaz Tv’deki sağlık programının yanı sıra, çekimlerine başlanan ve Tv8’de yayınlanacak olan ‘İşte Benim Stilim Ünlüler’ programında da yer alan Gizem Özdilli, 2016 yılına hızlı bir giriş yaparak adından sık sık söz ettireceğe benziyor.

gizem

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.