Aşkım Kapışmak’a Zürih’te büyük ilgi

Davranış Bilimleri Uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, Avrupa turnesine İsviçre’de başladı. Son olarak “Yaşam Kitabı”yla adından sıkça söz ettiren davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’nın farklı ülkelerinde de seminerler vermeye devam ediyor.

“KADINLAR SAĞDAN ERKEKLER SOLDAN”
2015 yılında 50 ilde 220’den fazla seminer ve söyleşiye imza atan Kapışmak, yeni yılda Avrupa turnesine başladı. İlk durağı İsviçre’nin Zürih şehri olan Kapışmak, yaklaşık üç saat süren “Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan” adlı seminerini gerçekleştirdi. Zürih’te yaşayan Türkiyeli vatandaşların yoğun ilgi gösterdi seminer sonrası hatıra fotoğrafları çektiren Kapışmak, ‘çok satanlar” arasında yerini koruyan, “Yaşam Kitabı”nı imzalamayı da ihmal etmedi.

AVRUPAYI GEZECEK
Zürih’te verdiği seminerde yoğun ilgi gören Kapışmak, 20 mart’ta tekrar Zürih’te olacağı müjdesini de verdi. Kapışmak, Avrupa Turnesi kapsamında
Almanya, Hollanda, Avusturya ve Belçika’da seminerler verecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.