“Aşk Laftan Anlamaz”ın güçlü kadrosuna, oyuncu Bülent Emrah Parlak katıldı

Cumartesi akşamları Show TV’de ilgiyle izlenen “Aşk Laftan Anlamaz”ın güçlü kadrosuna, sevilen oyuncu Bülent Emrah Parlak katıldı. Parlak, “Aşk Laftan Anlamaz”ın 21 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak 27. bölümünden itibaren “Cemil” karakteri ile ekrana gelecek.

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı, yönetmenliğini Müge Uğurlar’ın üstlendiği “Aşk Laftan Anlamaz”, kadrosuna sevilen, usta oyuncu Bülent Emrah Parlak’ı kattı.

DOBRA BİR KARADENİZ DELİKANLISI!

Aşk Laftan Anlamaz’da Hayat’ın abisi ” Cemil”i canlandıracak olan Bülent Emrah Parlak dobra bir Karadeniz delikanlısına hayat verecek. Cemil bir kadın yüzünden Bulgaristan’da yaşadıktan sonra annesinin yanına geri döner ve kız kardeşi Hayat’ın evlendiğinden haberinin olmaması ile olaylar silsilesi başlar.

İşte “Aşk Laftan Anlamaz’ın 27. bölüm tanıtımı!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.