Asena Atalay’ın Caner Erkin hamlesi boşa çıktı

Ünlü futbolcu Caner Erkin’in nafaka borcunu ödemediğini ileri sürerek icra ceza mahkemesine başvuran Asena Atalay, haksız bulundu.

Caner Erkin, Asena Atalay’ın açtığı 50 bin liralık iştirak nafakası davası için verdiği beyanda aylık gelirinin 35 bin lira olduğunu belirtmişti. Asena Atalay’ın avukatı, bu beyanının gerçek dışı olduğunu belirtip ”Davalının yıllık sadece garanti bedeli 2 milyon 200 bin Euro’dur. Yine maç başına alınan ve ekstralar hariç bonus bedeli yıllık 400 bin Euro’dur” demişti.

Mahkeme, Caner Erkin’in gelirinin tespiti için Beşiktaş Kulübü’nden ödemelere ilişkin belgelerin istenmesine karar verilmişti.

ASENA’NIN HAMLESİ BOŞA ÇIKTI

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine göre, dün İstanbul Çağlayan Adliyesi İcra Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya tarafların avukatları katıldı. Caner Erkin’in nafaka borcunu ödemediğini ileri sürerek icra ceza mahkemesine başvuran Asena Atalay, haksız bulundu. Asena Atalay’ın şikayetinin düşürülmesine karar verildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.