Asena Atalay, Caner Erkin için ağladı

Türkiye’nin en çok konuştuğu futbolcu Caner Erkin’in yeni sevgilisi Dilan Sunar kim? Bir çocuk babası Caner Erkin Antalya’da bir güzelle yakalandı. Erkin, kız arkadaşıyla restoranda yemek yedikten sonra samimi görüntüler vermiş ve kız arkadaşının kim olduğu merak edilmişti.

Merak edilen sorunun cevabı bulundu ve Caner Erkin’in birlikte görüntülendiği genç kız üniversite öğrencisi Dilan Sunar oldu. Okan Üniversitesi’nde okuyan Sunar Antalyalı bir ailenin kızı.

CANER İLE DİLAN NE ZAMAN TANIŞTI?

İddialara göre Caner Erkin, Asena’dan boşanmadan önce Dilan Sunar ile tanıştı. İkili arasındaki arkadaşlık zamanla aşka dönüştü. Fanatik Fenerbahçeli olan Sunar, sık sık Caner Erkin’in maçlarını izlemeye gidiyor.

ARABA DİLAN SUNAR’IN

Öte yandan ikilinin o gece kullandıkları arabanın Dilan Sunar’a ait olduğu öğrenildi. Sunar yaklaşık bir hafta önce yeni aracının plakasını almış.

ASENA ATALAY HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAMIŞ

Asena Atalay, eski eşi ünlü futbolcu Caner Erkin’in önceki akşam esmer bir güzelle romantik anlar yaşarken görüntülenmiş haberlerini görünce gözyaşlarını tutamayarak hüngür hüngür ağladığı konuşuluyor.

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, takım otelde iken Antalya gecelerinde kumral bir güzelle objektiflere yakalandı. Konuyla ilgili ne tepki vereceği merak konusu olan boşandığı eşi Asena Atalay’ın haberi okuduktan sonra büyük bir şaşkınlık yaşadığı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.