Arola Restaurant, Raffles İstanbul Zorlu Center’da

Arola Restaurant, Raffles İstanbul Zorlu Center’ın birinci yılına özel, İspanyolların enfes köpüklü şarabı Cava’nın eşlik edeceği bir brunch düzenliyor.

Raffles Istanbul Zorlu Center’ın içinde yer alan Arola Restaurant, otelin birinci yıldönümünü, İspanyolların enfes köpüklü şarabı Cava’nın eşlik edeceği çok özel bir brunch ile kutluyor…

Ağırlıklı olarak İspanyol lezzetlerinin sunulacağı brunch, 25 Ekim Pazar günü 12.30-15.30 arasında gerçekleşecek.

Konukların diledikleri kadar tadabilecekleri Cava köpüklü şarabın yanı sıra brunch’ta sıcak ve soğuk büfelerin yanı sıra; seviçe’den ızgara ahtapota, bir İspanyol klasiği olan gazpaço’dan tavuk canelloni’ye uzanan geniş bir lezzet seçkisi yer alacak. Pişirme istasyonlarında suşi ve humus yapımı gibi farklı etkinliklerin de izlenebileceği brunch, sangria sunumu ile sonlanacak.

Sınırsız cava’nın dahil olduğu brunch’ın fiyatı, kişi başı 245 TL.
Alkolsüz brunch ise, 175 TL.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.