Arnold Schwarzenegger ve Jackie Chan fantastik macera filmi “Viy-2″de buluşuyor

2004 yapımı 80 Günde Devri Alem filminde birlikte çalışmış olan aksiyon sinemasının dev isimleri Arnold Schwarzenegger ve Jackie Chan, şimdi de Viy-2 için bir araya geliyor.

19. yüzyılın Rus yazarı Nikolay Gogol’un korku hikâyesinden beyazperdeye uyarlanan 2014 yapımı Viy filminin devamı olan Viy-2’de oynayacakalrı kesinleşen iki yıldız isim, hayranlarını heyecanlandırdı.

Büyük Peter’in Jonathan Green adlı İngiliz bir gezgine Rusya’nın Uzakdoğu haritasını oluşturmasını emretmesi ve böylece başlanan yolculukta Green’in başından geçen birbirinden fantastik maceraları konu alan filmin başrolünde, ilk filmde de olduğu gibi Jason Flemyng yer alacak.

İlk Viy filmi ABD2de hiç gösterime girmediği halde, Forbidden Empire adıyla piyasaya çıkan DVD’si ile büyük satış yapmıştı.

Viy-2 filminin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve vizyon tarihi gibi bilgiler ise henüz belli değil.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.