Arman ”Azad Et”

Farklı tarzı ve yakışıklılığı ile Türk pop müziğinin dikkat çeken yepyeni ismi Arman, dinleyiciler ile buluşturduğu ” Azad Et ” şarkısı ve şarkının video klibi ile ilgi görmeye devam ediyor.

Her şeyi bırakıp, hayallerinin peşinden gitti !

İngiltere’de Denizcilik Hukuku okuyan ve okulu bittikten sonra altı ay bu sektörde çalışan Arman, hayallerini gerçekleştirmek ve mutlu olmak için her şeyi bırakıp müzik yapmaya başladı.

” Mutsuzluğa mecbur değiliz. ”’

Mutsuzluğa mecbur olmadığını düşündüğü esnada İskender Paydaş ile yolları kesişen ve kendi ismini taşıyan ilk albümü Arman’ı müzikseverler ile buluşturan sanatçı, enerji dolu ve elektronik ögeler barındıran son teklisi Azad Et ile çalışmalarına devam etti.

Albümün de bulunan bir çok şarkının söz ve müziğinin de sahibi olan Arman, aynı zamanda yakışıklılığı ve vücudu ile genç kızların dikkatini çekiyor.

Azad Et şarkısını Amerika’da kliplendiren ve ünlü yönetmen Yürek Akbar ile çalışan Arman, dünya müziği dinleyen tüm müzikseverlere Türkçe altyapılı, içinde dans ritimleri barındıran kıpır kıpır bir şarkı sunuyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.