Arjantin’de Lionel Messi için halk sokağa çıktı

Arjantin’de, milli takımı bıraktığını açıklayan Lionel Messi için halk sokağa çıktı. Copa America Filani’nde, Şili’ye penaltılarla yenilerek şampiyonluğu üstüste 2. kez rakibine kaptıran Arjantin’de, milli takımı bıraktığını açıklayan Lionel Messi için halk sokağa çıktı.

Sosyal medyadan örgütlenen futbolseverler, yoğun yağmura rağmen, başkent Buenos Aires’te toplandı, yıldız oyuncuya dön çağrısında bulundu.

Barcelona ile 8 İspanya Ligi, 4 Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kazanmasına karşın; Milli Takım’la sadece 2008’de Olimpiyat Kupası kazanabilen Messi’ye milli takımı bırakmaması istendi.

Şiddetli yağmura rağmen binlerce kişi başkent Buenos Aires’te bulunan meşhur dikilitaş önünde biraraya geldi. Mavi-Beyaz şemsiler altında Messi lehine tezahüratlar yapıldı, yıldız oyuncudan milli takımda oynaması istendi.

Sosyal medyadan “no te vayas lio” (Milli Takımı bırakma) hashtag’i altında 60 bin kişi organize olmasına karşın yoğun yağmur nedeniyle katılımcı sayısı biraz düştü; ancak bazı futbolseverler Başkent’e yüzlerce kilometre uzaktan geldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.