Arif V 216 film şarkılarının ilk klibi yayınlandı

Vizyona girdiği andan itibaren seyirci tarafından büyük ilgi gören Arif V 216’nın film şarkıları İskender Paydaş’ın prodüktörlüğünde dinleyicilerle buluşuyor.

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Arif V 216 filminin, Film Şarkıları albümünde; Cem Yılmaz tarafından seslendirilen Türk Pop Müzik klasikleri arasında yer alan Mustafa Sandal’ın Araba, Aya Benzer; Tarkan’ın Kuzu Kuzu, Şımarık; Kenan Doğulu’nun Kandırdım; Yonca Evcimik’in Bandıra Bandıra gibi şarkıları yer alacak.
Albümün ilk klibi ise Mustafa Sandal’ın Araba şarkısı için hazırlandı. Filmden renkli görüntülerin yer aldığı klip, Arif V 216’nın sosyal medya kanallarından paylaşıldı.

‘İyi insanlar yalnızca filmlerde mi olur?’ sorusuna cevap arayan film, NuLook ve CMYLMZ Fikir Sanat yapımcılığında, Arçelik ana sponsorluğunda sinemalarda.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.