Arda Turan, İngiltere Premier Ligi yolcusu

İspanyol basını Arda Turan ile ilgili gündeme bomba gibi düşen transfer takasını açıkladı.

İspanya’da yayın yapan Mundo Deportivo gazetesi tecrübeli oyuncumuzun Arsenal’a gideceğini öne sürdü. Haberde, İngiliz ekibinin sağ beki Hector Bellerin’i transfer etmek isteyen Barcelona yönetiminin 30 yaşındaki milli futbolcumuzu takasla göndermeyi düşündüğü bildirildi. Gazeteye göre Arsenal, Katalan ekibinden 40 milyon Euro istiyor. Barcelona yönetiminin 25 milyon Euro bütçe ayırdığı Hector Bellerin’i renklerine bağlamak için aradaki fark karşılığında Arda Turan’ı Arsenal’a vermeyi planladığı öne sürdüldü.

Bu haberden kısa bir süre önce de İngiliz gazetesi The Times, Mesut Özil’in yeni sözleşme imzalamaması durumunda kırmızı-beyazlıların alternatif olarak milli futbolcumuzu transfer edeceğini belirtmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.