Arda Turan: Bizim kalbimizin en derininde Galatasaray var

Fatih Terim’in aday kadroya çağırmadığı Arda Turan, Milli takıma alınmayışının ardından ilk kez konuştu. Arda, milli takımı bırakmayacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Ukrayna ve İzlanda maçları aday kadrosuna çağrılmayan Arda Turan, milli takıma alınmayışının ardından ilk kez konuştu. Terim’in; Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül’le birlikte kadroya davet etmediği Arda Turan, bazen milli takıma dışarıda kalarak dua ederek de destek olunabileceğini söyledi.

Arda Turan, milli takımda yaşanan krizle ilgili değerlendirme yapması istendiğinde, “Herhangi bir söylemde bulunmamız mümkün değil. İddialar ortaya atıldı. Prim mevzusu vardı 3 ay boyunca. Çıkıp hiçbir şey söylemedik. Sonrasında açıklama yapmamız gerekti” dedi.

Arda, “Fatih Terim ile ilgili bir şey söylemek ister misin?” şeklindeki soruya ise; “Yooo.. Allah gönüllerine göre versin” karşılığını verdi.

MİLLİ TAKIMI BIRAKIYOR MU?

29 yaşındaki futbolcu, Milli Takım’ndan emkli olup olmayacağı ile ilgili sorulajan soruya, “Milli takımdan emekli olmak gibi bir kararım yok. Milli takım için zamanımı bekliyorum. Sadece Barcelona’ya konsantreyim.” cevabını verdi.

Tecrübeli oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

“Bizim kalbimizin en derininde Galatasaray var! Orası bizim yuvamız! Ama futbolcu, ama teknik direktör, ama sportif direktör olarak… Bir zaman Galatasaray’la buluşacağız. Messi, Neymar, Suarez’i İstanbul’a getirme organizasyonu olabilir ama bizim magazin basınımız Messi’yi rahat bırakmayabilir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.