Arda Turan 29 yaşına bastı

29 yaşına basan Arda Turan’a sosyal medyadan kutlama mesajları yağdı. Sevgilisi Aslıhan Doğan da mesajıyla yıldız futbolcuya aşkını milyonlara ilan etti.

Barcelona’ya transfer olarak tüm Türkiye’nin gururu olan Arda Turan, önceki gün 29 yaşına girdi. Tüm dostları ve sevenleri sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla Turan’ın doğum gününü kutladı.

Yıldız futbolcunun evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Aslıhan Doğan da instagram’dan Arda Turan’la fotoğraflarını paylaşarak altına şu mesajı yazdı:

ASLIHAN DOĞAN’IN OLAY YARATAN PAYLAŞIMI

“Bir gün karşısına biri çıkar insanın. Bir merhaba ya da ufacık bir tebessümdür. İlk anda o insanı kalbinizin neresine koyacağınızı asla bilemezsiniz. Nereye koysanız sığmaz halidir, tarif edilemez duyguların. Yeri gelir bir çocuğa bakar gibi bakar size doymadan kıyamadan. Yeri gelir dünyanın en güzel kadınına bakar gibi en derin, en büyük tutkuyla. ‘AŞK’ neymiş onunla öğrenirsiniz. Ve işte o gün dersiniz ki ‘Onu tanıdığım güne binlerce şükürler olsun’ İyi ki doğdun. Seni seviyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.