Arabesk’in tarihi yeniden yazılıyor!

İbrahim Tatlıses’ten Müslüm Gürses’e kadar, arabesk müzik tarihine damga vuran birçok ismi besteleriyle zirveye taşıyan Burhan Bayar, ‘İstanbul Ses Kayıt’la yeniden hayat buluyor! Müziğin dev isimleri Poll Production etiketli bu albümde buluşuyor!

‘Yıkılmışım Ben’, ‘Mutlu Ol Yeter’, ‘Yalnızım’, ‘Yalan’, ‘Kurşuna Gerek Yok’, ‘Benim Hayatım’ gibi, müzik tarihimize damga vurmuş, milyonları peşinden sürüklemiş efsane şarkıların yer aldığı “İstanbul Ses Kayıt” albümü ile tarih adeta yeniden yorumlanıyor.

BU ALBÜMDE HER ŞEY ‘ARABESK’ KADAR GERÇEK!

Arabesk müziğin temel taşlarından Burhan Bayar, binlerce albüme gitarı ile imzasını atmış olan Erdinç Şenyaylar ve bağlama virtüözü, ünlü müzisyen Ahmet Koç’un bir araya gelerek oluşturduğu “İstanbul Ses Kayıt” müzikseverlere arşiv niteliğinde bir albüm sunuyor.

Arabeskin gerçekliğini yakalamak için bilgisayar kullanılmadan, tamamı yalın enstrümanlarla icra edilen, kalıcı ve gerçek tınıları yakalayan bu albüm, dinleyicileri eşi benzeri olmayan bir müzik yolculuğuna çıkarıyor.

7’den 77’ye herkesin ilgisini çekecek olan bu albümde Hakan Altun ve Serkan Kaya da güçlü ses ve muhteşem yorumları ile yer almakta. Hakan Altun, bir Tatlıses hiti olan “Yıkılmışım Ben” isimli şarkıyı seslendirirken; yeni nesil arabeskin başarılı ismi Serkan Kaya, Müslüm Gürses’in milyonlara duyurduğu “Bir Bilebilsen” isimli şarkıyla karşımıza çıkıyor.

Poll Production etiketli, Polat Yağcı prodüktörlüğünde hazırlanan İstanbul Ses Kayıt-Burhan Bayar Şarkıları albümü 25 Şubat’ta satışta olacak!

arabesk

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.