Apple TV’nin fiyatı ve satış tarihi belli oldu

ABD’li teknoloji şirketi Apple, televizyon hizmeti Apple TV’nin dördüncü sürümünün satış tarihini duyurdu

Konuyla ilgili olarak ABD basınına açıklamalarda bulunan Apple CEO’su Tim Cook, Apple TV ile televizyon izleme deneyiminin kökünden değişeceğini söyledi.

Cook, mevcut TV izleme kültürünün çok eski ve kalite olarak da korkunç olduğunu belirterek “Artık kanal mantığıyla çalışan televizyondan uzaklaşarak uygulama üzerinden işleyen yepyeni bir deneyime geçeceğiz” dedi.

5 KASIM’DA AVRUPA’DA

Gelen bilgilere göre şirket ABD’de yeni Apple TV’nin satışlarına 26 Ekim’den itibaren başlayacağını duyurdu. Cihazın Avrupa’ya geliş tarihinin ise 5 Kasım olacağı tahmin ediliyor. 32 GB ve 64 GB’lık iki farklı versiyon olarak tasarlanan cihazların 149 ve 199 dolardan satışa çıkacağı belirtildi.

Yeni “tvOS” yazılımı kullanacak olan cihaz ilk defa üçüncü kuruluşlar tarafından hazırlanan uygulamaların da görüntülenmesine imkân sağlayacak. ‘Siri Remote’ adı verilen bir de kumandası olacak cihaz, dokunmatik özelliklerinin yanı sıra kullanıcılara sesle kumanda etme imkânı da sağlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.