Antalya’da Hande Yener coşkusu

Sunis Yapı’nın ilk prestij projesi ‘’Sunis Blue Residence’’ gala gecesinde ‘’Hande Yener’’ rüzgârı esti

Başarı odaklı kültürünü güven temellerinde birleştiren SUNİS Yapı’nın yeni nesil yaşam anlayışını daha geniş kitlelere yaymak üzere oluşturduğu ilk prestij projesi ‘’Sunis Blue Residence’’ proje lansman ve Sunis Yapı 1’inci kuruluş yıldönümü gala gecesinde sahne alan şarkıcı Hande Yener, davetlilere dans gösterisi ve sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

Akdeniz’in gözde kenti Antalya Konyaaltı’nda ‘Mavilin Yeşili Kucakladığı’ alanda 152 adet farklı tip konut ve hizmetle kentin tüm güzelliklerini gözler önüne seren Sunis Blue Residence proje lansman ve Sunis Yapı 1’inci kuruluş yıldönümü kutlama gecesinde şarkıcı Hande Yener, en sevilen parçalarını davetliler için seslendirdi.

Hotel Su’da gerçekleştirilen geceye özel sahne alan Yener, canlı performansı ve enerjisiyle Antalyalıları kendisine hayran bıraktı. Renkli gecede kıyafet ve danslarıyla göz dolduran Hande Yener, muhteşem bir konserle davetlileri coşturdu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.