Anoreksiyadan vücut geliştirmeye

Genç kadın azmi sayesinde ölümcül hastalıktan kurtuldu. Sarah Ramadan bir anoreksiya hastasıydı. Yani besin alımına, kiloya ve zayıflığa karşı takıntılıydı ve çok zayıf olduğu halde yemek yemeyi ve açlığı reddediyordu. Kendini bir nevi açlığa mahkum etmişti. Ancak Ramadan bir gün bir karar verdi ve bütün pozitif enerjisini bu hastalığı yenmek için kullanacağına dair kendine söz verdi. Sözünü tuttu, üstelik sadece kilo almakla da kalmadı bir de düzenli spor yaparak vücudunu geliştirdi. Şimdilerde sağlıklı görünüme kavuşan Sarah, fotoğraflarını Instagram hesabı üzerinden paylaşarak anoreksiyayla savaşan insanlara da örnek olmak istediğini söylüyor.

Sarah Ramadan1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.