Ankara Marka Festivali, Magazinin Mutfağını ağırladı

Ankara Ticaret Odası’nın markalaşma bilinci oluşturmak amacıyla bu yıl ikincisini düzenlediği Ankara Marka Festivali (AMF) ikinci gününde de kendi alanında marka olmuş isimleri ağırladı.

“Magazinin Mutfağını Konuşalım” başlıklı oturumda da Show TV Magazin Haber Müdürü Ömür Sabuncuoğlu, Kanal D, Magazin D ve Renkli Sayfalar Haber Müdürü Mert Doğan, Sabah’la Günaydın Köşe Yazarı, Kültür Sanat Editörü ve Magazin Muhabiri İlker Gezici, HT Magazin Haber Müdürü Mehmet Çalışkan ve TV8 Magazin İstihbarat Şefi Boğaçhan Kaplan, magazin gazeteciliği üzerine sohbet ettiler. Oturumun moderatörlüğünü yapan Posta Gazetesi Köşe Yazarı Şirin Sever’in sorularını yanıtlayan gazeteciler, sanatçıların sosyal medya aracılığıyla takipçileriyle ilişki kurmasının magazin gazeteciliği açısından avantaj ve dezavantajlarını anlattılar.

“BİZİM SANATÇILARIMIZ MELEK”

Hem Türk ünlüleri hem de uluslararası ünlü isimleri takip eden magazin gazetecilerine Şirin Sever’in sorduğu Türk ünlüler mi daha zor, yabancı ünlüler mi? Nasıl bir fark var aralarında?” sorusunun cevabı ise gazetecilerden Türk ünlülere bir jest niteliğindeydi. Yabancı ünlülerin iş alanlarında çok profesyonel davrandıkları fakat, iş alanı dışında bizim ünlülerin onların yanında adeta ‘melek’ oldukları ifade eden gazeteciler “Bizim sanatçılarımız melek, biz onlarla devam edelim” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.