Anıl Kaplanoğlu ‘Beyaz Kaplı Defter’

2011 yılından beri sahne hayatına aralıksız devam eden, performansı ve geçmişten günümüze repertuvarıyla dikkat çeken Anıl Kaplanoğlu ‘Beyaz Kaplı Defter’ ve ‘Öğlen Uykusu’ adlı 2 şarkısını geçtiğimiz günlerde yayınladı. Şarkıların kayıtlarını İstanbul, Erekli-Tunç stüdyolarında aldı.‘’19’lu yaşlarımda yazdığım ve benim için ayrı değerli’’ diye bahsettiği şarkılar şimdiden oldukça beğeni topluyor.

Söz ve müziği Anıl Kaplanoğlu’na düzenlemesi ise Mert Tunçmakas’a ait‘Beyaz Kaplı Defter’ şarkısını yönetmen Uğur Evin ile kliplendiren Kaplanoğlu görüntü yönetmenliğini de kendisi yaptı. Eski Beyoğlu ruhuna hayran olduğunu dile getiren şarkıcı klipte Cihangir, Galata, Karaköy gibi yerleri tercih etti.

Arpej Yapım etiketiyle tüm dijital mecralarda yerini alan çalışmanın kapak fotoğrafı Erkin Demir’e,tasarımı ise Mete Çırakoğlu’na ait.
Anıl Kaplanoğlu üretmenin kendisi için çok önemli olduğunu, besleneceği bir şey olmadığı ve şarkı yapamadığı dönemlerde kendisini kötü hissettiğini belirtirken piyasadaki zorlama şarkıların değil her zaman içten gelen işlerin değerli kalacağını söylüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.