Angelina Jolie ve Brad Pitt ayrılık sonrası ilk kez görüştü iddiası

Angelina Jolie ile Brad Pitt’in tartışmalı velayet davası sonrasında ilk kez görüştükleri iddia edildi.

Hollywood’un ünlü çifti, boşanma davası sürecinde yaşanan tartışmaların gizli kalması ve davanın gözlerden uzak sürdürülmesi konusunda anlaşmaya varmıştı.

Şimdi de Jolie ve Pitt ikilisinin bir sonraki aşamada yaşanacaklarla ilgili bir araya gelerek görüştüğü öne sürüldü.

blank

People dergisine konuşan bir kaynak, 53 yaşındaki aktör Pitt için, “O şimdi daha mutlu. Olayların kamuoyundan uzakta tutulmasından dolayı çok rahatlamış durumda” dedi.

“Çok zor zamanlar ama üstesinden gelebiliyorlar” diyen kaynak, “O, her zaman Angelina’nın ne kadar iyi bir anne olduğunu söylüyor ve hedefi, meseleyi çocuklar ve tüm aile için çözmek, gelecek için çabalamak” şeklinde konuştu.

Aynı kaynak ayrıca, Brad Pitt’in, Los Angeles’ta olduğunda, 41 yaşındaki aktris Jolie ile yaşayan altı çocuğuyla daha fazla zaman geçirdiğini de aktardı.

Pitt’in, ailece yaptıkları bir seyahat esnasında şiddet uyguladığı iddia edilen ve FBI soruşturmasına maruz kalmasına yol açan şiddet iddiasının merkezinde yer alan 15 yaşındaki oğlu Maddox’la da görüştüğü, baba-oğlun arasının iyi olduğu da belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.