Angelina Jolie, tüm mücevherlerin kendisinde kalmasını istiyor

Angelina Jolie 12 yıllık ilişkilerinde aldıkları tüm mücevherlerin kendisinde kalmasını istiyor.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Angelina Jolie 12 yıllık ilişkilerinde aldıkları tüm mücevherlerin kendisinde kalmasını istiyor. Velayet ve mal paylaşımı için anlaşma aşamasında olduğu söylenen çift hakkında yeni bir iddia ise Angelina Jolie’nin 12 yıllık ilişkileri sırasında aldığı mücevherleri elinde tutmak istiyor olması.

Mücevherler arasında 16 karatlık, Brad Pitt’in Robert Procop ile birlikte tasarladığı nişan yüzüğü de var ve yüzüğün değeri ise 250 bin dolar.

2009 yılındaki Oscar töreninde Jolie zümrüt yeşili mücevher trendini başlatmıştı. Lorraine Schwartz tasarımı damla şeklinde zümrüt küpe 2.5 milyon dolar değerinde.

Jolie’nin işaret parmağına taktığı 65 karat zümrüt yüzüğün fiyatı ise 1 milyon doların üzerinde.

Ünlü oyuncu yine Robert Procop imzalı zümrüt bilekliği ve bileklikte 18 ayar rose altın üzerine işlenen 14 adet zümrüt bulunuyor.

Jolie’nin bu isteği boşanma sürecini uzatır mı bilinmez ama mücevherlerin değeri ‘küçük’ bir servetle değerinde olduğu kesin…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.