Angelina Jolie, terapiye başladı

Boşanma davası nedeniyle yaşadığı travmayı atlatmaya çalışıyor.

Angelina Jolie ile Brad Pitt’in boşanmaya karar vermesinden sonra sonra tüm aile sarsıldı. People’ın haberine göre 41 yaşındaki aktris ve altı çocuğu boşanma sürecinde yaşadıkları yıkım sonrası terapiye başladı.

Bir kaynağın aktardığına göre Jolie, çocuklarının iyiliği için güçlü duruyor ama aslında büyük bir travma yaşıyor.

Kaynak, “Angelina, çocuklarını korumak için ne yapmak zorunda olduğunu hissediyorsa onu yaptı” dedi.

Perde arkasında Pitt ile çocukların velayeti ve mal paylaşımı konusunda pazarlık yaptığı ve geçici anlaşmaya vardığı öğrenilen Jolie’nin, tüm bu ağır sürece rağmen altı çocuğuna mümkün olduğunca normal görünmeye çalıştığı iddia edildi.

gazetemag-com-angelina-jolie

People’a konuşan bir kaynak, “Küçük çocuklar neler olduğunu tam olarak anlamıyor” dedi.

Jolie, Pitt’e boşanma davası açmasıyla birlikte Malibu’da kiraladığı, çocuklar için geniş oyun alanı olan bahçeli ve havuzluk eve taşınmıştı. Ardından California’daki Hidden Hills bölgesinde bir başka ev kiraladığı ve buraya taşındığı iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.