Angelina Jolie ile Brad Pitt’in velayet savaşına yeni bir tartışma daha eklendi

Angelina Jolie ile Brad Pitt arasındaki velayet savaşı, ikizlerinin başına gelen kaza nedeniyle başka bir boyuta taşınıyor.

Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olarak İsviçre’nin Cenevre kentine konuşma yapmaya giden Jolie, çocuklarını Londra’da bakıcılarıyla bırakınca ikizlerin başına gelen bir olay, Brad Pitt’i öfkelendirdi.

Radaronline’ın haberine göre, bakıcıları, sekiz yaşındaki ikizler Vivienne ile Knox’u Hyde Park’a götürdü ve bu gezinti sırasında Vivienne bir kaza geçirdi.

Parkta düşen Vivienne, başını demir korkuluklara çarptı ve yaklaşık 10 dakika boyunca ayağa kalkamayarak düştüğü yerde kaldı.

Bu sırada bakıcısı Knox ile birlikte kiralık bir bisikletle parkta gezinti yapıyordu. Görgü tanıklarına göre, bakıcı Knox’u bisikletin gidonuna oturtarak tehlikeli bir yolculuk yaptırıyordu.

Olayı duyan Brad Pitt’in öfkeye kapıldığı ve yakınlarına “Çocuklarım çok daha büyük bir zarar görebilirdi” dediği iddia edildi.

41 yaşındaki aktris Jolie’nin başka bir ülkede olduğu sırada böyle bir kazanın yaşanması, Brad Pitt’in çocuklarının velayeti konusunda elini güçlendireceği yorumlarına neden oldu.

Jolie ve Pitt arasındaki geçici anlaşmaya göre, 53 yaşındaki aktör çocuklarını belli dönemlerde görebiliyor.

Boşanma sürecinin başlangıcında Jolie, ünlü aktörü çocuklarına şiddet uygulamakla suçlamış, hakkında FBI soruşturması başlatılan Pitt, sonunda aklanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.