Angelina Jolie çıldıracak! Brad Pitt ve Jennifer Aniston…

Brad Pitt’ten şaşırtan hareket… İkinci evliliği de biten Pitt, bundan tam 12 yıl önce Angelina Jolie uğruna terk ettiği eski eşi Jennifer Aniston’u aradı.

In Touch Weekly’nin iddiasına göre Brad Pitt, Angelina Jolie uğruna terk ettiği eski eşi Jennifer Aniston’ı arayarak onu üzdüğü için özür diledi.

Derginin haberine göre kendilerine konuşan bir kaynak “Brad Pitt, çok üzdüğü eski eşi Jennifer Aniston’a kendisini affettirmek konusunda çok kararlı.”

In Touch Weekly’nin ileri sürdüğüne göre aynı kaynak konuyla ilgili olarak şunları anlattı: “Bu; Brad ve Jennifer’ın yaptıkları en duygusal konuşmaydı. Jennifer da Pitt’in sözlerinden çok duygulandı. Aniston’ın yıllardır içinde sakladığı tüm üzüntüler, tüm duygular gün yüzüne çıktı. Jennifer hıçkırıklara boğuldu.”

Aynı kaynak Brad Pitt’in eski eşi Jennifer Aniston’dan hem iyi bir eş olamadığı hem de Angelina Jolie uğruna onu terk ettiği için özür dilediğini de sözlerine ekledi.

Brad Pitt ve Jennifer Aniston 2000 ile 2005 yılları arasında evli kalmıştı.Pitt Mr and Mrs Smith (Bay ve Bayan Smith) filminin çekimleri sırasında Angelina Jolie’ye aşık olmuştu. Önce aşklarını inkar eden Pitt ve Jolie sonra her şeyi kabul etmişti. Aniston’dan boşanan Pitt, Jolie ile birlikte olmaya başladı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie, üçü evlatlık üçü biyolojik altı çocuk sahibi olduktan sonra 2014 yılında evlendi. Ancak bir süre önce yollarını ayırmaya karar verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.