Analar ve Anneler ilk bölümüyle ekrana damga vurdu

Ay Yapım imzalı Analar ve Anneler adlı dizi dün akşam ilk bölümüyle ATV’de ekrana geldi. Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger, Nazan Kesal ve Binnur Kaya’nın rol aldığı dizi perşembe gecesine damga vurdu.

İki genç anne olan Zeliha ve Kader’in yürek burkan hikayesini konu alan dizi milyonları ilk bölümüyle ekran başına topladı. Büyük beğeni toplayan Analar ve Anneler aynı gece sosyal medyaya da damga vurdu. Twitter’de sayısız beğeni yorumları yapan izleyenler diziyi Trend Topic listesine taşıdı.

1970’li yıllarda geçen dizide oyuncuların performansı göz doldururken dönemi yansıtan mekanlar ve kostümler de beğeni topladı.

Berkun Oya’nın senaristliğini, Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini üstlendiği Analar ve Anneler ikinci bölümüyle 29 Ekim Perşembe günü ekrana gelecek.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.