“Analar ve Anneler” çok yakında Atv’de

Ay Yapım’ın yeni sezonda çok konuşulacak yeni projesi “Analar ve Anneler”in ilk bölümünden çarpıcı sahnelerin yer aldığı yeni tanıtım dün akşam ATV ekranlarından izleyiciyle buluştu.

Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal’ın yer aldığı Analar ve Anneler hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezona damga vuracak. 1970’li yıllarda geçen dizi, Kader (Hazar Ergüçlü) Zeliha (Sinem Kobal) adında iki genç annenin aynı evlat için vermek zorunda kalacakları savaşı konu alıyor.

BİNNUR KAYA ANALAR VE ANNELER’DE ÇOK ŞAŞIRTACAK!

Dün yayınlanan yeni tanıtımda Binnur Kaya’nın canlandırdığı Hemşire Neriman karakteri ilk kez ekrana geldi. Okan Yalabık’ın hayat verdiği Polis Ayhan’ın ablası olan Neriman, Zeliha ve Kader’in hayatlarını değiştiren isim olarak çok konuşulacak. Şimdiye kadar canlandırdıklarından çok farklı bir karakterle ekrana gelmeye hazırlanan Binnur Kaya izleyicileri çok şaşırtacak.

İlk bölümden ipuçlarının yer aldığı tanıtımda ayrıca; Anadolu’nun bir köyünde yaşayan Kader ile İstanbul’da dönemin rüzgarına kapılan eşi nedeniyle hayatında sarsıntılar yaşamaya başlayan Zeliha’nın dramına dair sahneler yer aldı. Burak Tamdoğan ve Hakan Kurtaş’ın da ilk defa gözüktüğü tanıtım, çarpıcı sahneleriyle ilgi topladı.

Berkun Oya’nın senaryosunu yazdığı Analar ve Anneler’in yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin üstleniyor. Analar ve Anneler çok yakında ATV ekranlarından izleyiciyle buluşacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.