Amy Winehouse’un ölümüyle ilgili yeni iddia

2011’de evinde ölü bulunan şarkıcı Amy Winehouse’un eski eşi, “Onu evinde alkolle baş başa bıraktık. Amy’nin tüm yakınları bu utancı paylaşmalı” dedi.

27 yaşındayken Londra’daki evinde hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Amy Winehouse’un ölüm sebebi alkol zehirlenmesi olarak açıklanmıştı. Ünlü yıldızın 2007-2009 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Blake Fielder-Civil, Winehouse’un beşinci ölüm yıldönümüne günler kala önemli açıklamalar yaptı.

‘ONU YARALADIM’
“Amy, ölümünden iki ay önce intihara teşebbüs etmişti” diyen Fielder- Civil, eski eşinin o günlerde evlilik yıldönümlerini kutlamak için kendisini aradığını da söyledi. O dönem yeni sevgilisi Sarah Aspin’in hamile olduğunu belirten Fielder-Civil şöyle konuştu: “Beni aradığında telefonu Amy’nin yüzüne kapattım çünkü konuşamıyordum. Ona Sarah’nın hamile olduğunu söyledim. Bunun onu ne kadar yaraladığını düşünemedim.” Ünlü şarkıcının anne olmayı çok istediğini de belirten Fielder-Civil, “Ertesi gün özür dilemek için Amy’yi aradım. Bana vücudunun bazı bölümlerini ciddi şekilde kestiğini söyledi. Ancak Amy, yaşamayı veya ölmeyi artık umursamıyordu” diye konuştu. Winehouse’un uyuşturucu bağımlısı olduğunu kabul eden Fielder-Civil, şöyle devam etti: “Amy, intihar etmiş olabilir. Ne kadar alkolü kaldırabileceğini bilmesi gerekirdi. Belki birisinin elinden şişeyi alıp onu durdurmasını beklemiştir. Ancak evde yalnız bırakıldı ve ölene kadar içti. O günlerde Amy’nin çevresindekiler, boşanmamızı kutlamakla meşguldü. Ona yakın olan herkes, ben dahil bu utancı paylaşmalıyız.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.