American Gods’tan ilk fragman geldi

Amerika’da eski mistik tanrılar ile teknoloji ve paranın tanrılarının savaşı başlıyor.

Yılın merakla beklenen yapımları listesine üst sıralardan girmeyi başaran American Gods’tan sonunda ilk resmi fragman geldi. 30 Nisan’da ilk bölümüyle izleyicisi ile buluşacak olan diziden yayınlanan videoda; büyük savaşın nasıl bir ortamda geçeceğini görüyoruz.

Başrollerini Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber ve Gillian Anderson’ın paylaştığı American Gods; Neil Gaiman’ın çok satan romanından aynı isimle uyarlandı.

Yapım; mitolojik temellere dayanan Eski Tanrılar ile teknolojiyi ve parayı en büyük kaynağı olarak kullanan Yeni Tanrıların savaşını konu alıyor. Tüm yaşananları eski bir mahkum olan ve yolu kendi ordusunu kurmaya çalışan Mr. Wednesday ile kesişen Shadow Moon’un gözünden izleyeceğiz.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.