Amal Clooney, aldatmaya karşı öyle bir önlem aldı ki…

George ve Amal Clooney çiftine yakın kaynaklar, Amal Clooney’nin aldatmaya karşı önlem olarak ilginç bir yol seçtiğini açıkladı.

İkiz bebeklerine kavuşmaya hazırlanan George ve Amal Clooney çiftine yakın kaynaklar, Amal Clooney’nin aldatmaya karşı önlem olarak ilginç bir yol seçtiğini açıkladı.

ABD magazin basınında yer alan haberlere göre Amal Clooney, haziran ayında dünyaya gelecek olan ikiz bebeklerine bakması için dadı tutacak.

İddiya göre Amal Clooney, ikizlere bakması için iki tane dadı tutacak. Ancak bu konuda Clooney’in bazı kriterleri var.

SEKSİ OLMAYACAK

Bebeklerini emanet edeceği dadıların tecrübeli ve güvenilir olması ön koşul. Ama onun kadar önemli bir ayrıntı daha var. Amal ve George Clooney’in ikizlerine bakacak olan dadıların çok güzel, seksi ve cazibeli olmaması gerekiyor.

KOCASINA GÜVENİYOR ANCAK…

Dünyanın en gözde bekar erkeklerinden biriyle evlenen Amal Clooney’in yakın çevresi genç kadının kocasına güvendiğini ama yine de evliliğini tehlikeye atmak istemediğini söylüyor.

Kocasının çapkınlıklarla dolu geçmişini ve kadınlar üzerindeki etkisini bilen Amal Clooney aslında böyle bir önlem almakta pek de haksız değil.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.