“Altın Gramofon Ödülleri”ne Dosso Dossi damga vurdu

Dosso Dossi Fashion Show, Rusya’nın en büyük müzik ödülü olan “Altın Gramofon Ödülleri”nin sponsoru olarak büyük bir başarıya imza attı. For Olimpiyskiy in Moscow’da yaklaşık 16 bin özel davetlinin katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde Stas Mikhaylov’un altın gramofonu Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan tarafından verildi.

Rusya’nın en önemli ödül töreni olarak kabul edilen “Altın Gramofon Ödülleri” Dosso Dossi Fashion Show’un ana sponsorluğunda gerçekleştirildi. Rusya’nın en tanınmış isimlerinin hazır bulunduğu etkinlik, 16 bin kişilik For Olimpiyskiy in Moscow’da gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz ay Ukrayna’nın başkenti Kiev’de startı verilen reklam kampanyası dahilinde gerçekleştirilen sponsorluk, Moskova’da düzenlenen muhteşem bir ödül törenine imza attı. Önceki gün yapılan tören boyunca yayınlanan kısa filmlerde 16-21 Aralık tarihleri arasında Antalya’da ünlü top model Candice Swanepoel’ün katılımıyla gerçekleştirilecek 20. Dosso Dossi Fashion Show’un tanıtımı yapıldı. Rusya’nın en ünlü 40 sanatçısının sahne ve ödül aldığı gece, Rusya ve komşu ülke yayın kuruluşları tarafından da takip edildi.

Ödül töreninde sahneye davet edilen Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, ünlü şarkıcı Stas Mikhaylov’un ödülünü takdim etti. Törene katılan konuklara hitaben kısa bir konuşma yapan Eraslan, “Dünyanın en önemli moda organizasyonu olarak Altın Gramofon Ödülleri törenini desteklemekten büyük mutluluk duyuyoruz’’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.