Altay: Ne varsa kellerde var

Gazino kültürünü Kuzey Kıbrıs’ta Merit Royal Hotel içinde yaşatan Maxim Royal, ünlü şarkıcı Altay ile renkli bir eğlenceye ev sahipliği yaptı. Maxim Royal fasıl ekibinin müzik ziyafetiyle başlayan gece, ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı’nın programı ile devam etti. Bülent Ersoy taklidiyle ve “Safalar Getirdiniz” şarkısıyla konukların karşısına çıkan Fehmi Dalsaldı, daha sonra “Azize” karakteriyle devam ettiği şovunda espirileri ve konuklarıyla girdiği diyaloglarla geceye renk kattı.

Maxim Royal’de konukların karşısına çıkan Altay, gece jimnastiği için herkesin, yanındakinin serçe parmağını tutmasını istedi. “Yapacağınız hareket benim gibi kellere yaramaz, yarasaydı bende saç olurdu zaten. Bu bir göbek eritme hareketi” diyerek herkesi halay çekmeye davet etti. Halay çeken bir grup hayranına eşlik eden Altay, saçsız konuklarına takılarak, “Ne varsa kellerde var” dedi.

Eğlencenin tavan yaptığı saatlerde, henüz stüdyoda okumada olduğu yepyeni albümünden “Sana Ellerden Hayır Yok” şarkısını ilk kez Maxim Royal sahnesinde seslendiren Altay, “Bu güzel kalabalığı görünce dayanamadım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.