Altan Erkekli: En hassas olduğum işi yapıyorum

TRT’deki ‘Sen Olsan Ne Yapardın’ programında rejiden oyuncuları yönlendiren Altan Erkekli “Gerçek ve şaka arasında çok ince bir çizgi var. Meslek hayatımın en hassasiyet gerektiren işini yapıyorum” dedi.

Ünlü oyuncu Altan Erkekli “Meslek hayatımın en hassasiyet gerektiren işini yapıyorum. Gerçek ve şaka arasında çok ince bir çizgi var. O çizgiyi aşmamak için fazlasıyla duyarlı davranmak gerekiyor. Program çekimlerinde sürekli duygusal anlar yaşıyor, her seferinde Türk halkının ne kadar merhametli olduğunu görüyoruz” dedi.
Erkekli, üç sezondur TRT ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve tamamı gizli kameralarla çekilen ‘Sen Olsan Ne Yapardın’ programında, sivil vatandaşların zor durumda olan birine nasıl davranacağını görmek için oyuncuları rejiden yönlendiriyor. Başarılı oyuncu, çekimler sırasında oyuncuların nadiren de olsa şiddete maruz kalma tedirginliğini yaşadığını itiraf ediyor:
“Programımız çok keyifli gidiyor. Çoğunlukla duygusal anlar yaşanıyor. Ancak arada tatsız olaylarla da karşılaşmıyor değiliz. Geçtiğimiz günlerde çekim esnasında iki genç, oyuncumuz Tunca’ya sert bir şekilde müdahale etmek istedi. Bu tarz davranışın gelebileceğini anladığım an, hemen kameralarla içeriye girip bunun bir çekim olduğunu ve şiddetin çözüm olmadığını gençlere anlatarak ortamı sakinleştiriyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.