Alkol Nurgül Yeşilçay’ı çarptı!

Paramparça dizisinin ‘Gülseren’i’ Nurgül Yeşilçay harbiyede bir mekan çıkışında görüntülendi.

‘Paramparça’ dizisinden ayrılacağı konuşulan Nurgül Yeşilçay, sevgilisi Özgür İnal ile Harbiye’deki bir mekanda eğlendi.

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRDI

İçeride alkolü fazla kaçıran güzel oyuncu, sevgilisinin yardımıyla dışarıya çıktı.

PARAMPARÇA AÇIKLAMASI

Akşam’da yer alan habere göre, oyuncu, diziden ayrılacağı haberleriyle ilgili sorulara iki farklı yanıt verdi. İlk olarak “Yapımcımız bu konuyla ilgili açıklama yapacak, onlar konuşmadan ben de konuşamam” diyen sanatçı, art arda gelen sorular karşısında sessizliğini koruyamadı.

“ERKAN’LA ALAKASI YOK ARTIK KATLANAMIYORUM”

Oyuncu, “Arkadaşlar anlaşmam 52 bölümdü. Artık katlanamıyorum” itirafını yaptı. Erkan Petekkaya ile kavga ettiği için yapımdan ayrılmak istediği söylenen Yeşilçay, “Erkan ile bir alakası yok, anlaşmam bu kadardı” dedikten sonra hızlı adımlarla aracına yöneldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.