Ali Kundilli geri dönüyor

Sosyal medyada keşfedilen ve yarattığı karakterle, ilk filmi ‘Ali Kundilli’de 500 bin kişiyi sinema salonlarına çeken Cem Gelinoğlu, ikinci filmiyle geri dönüyor! Dost canlısı, namuslu, delikanlı Ali Kundilli ikinci kez izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor!

İlk filmde, sevdiği kız İlknur’la evlenme sürecinde başından geçenleri kahkahalarla izlediğimiz Ali Kundilli bu kez çok daha fazla güldürmek için geliyor. Ali Kundilli şimdi de baba oluyor!

BÖYLE HAMİLE KAPRİSİ GÖRÜLMEDİ

8 aylık hamile eşi İlknur’un bitmek tükenmek bilmeyen isteklerini yerine getirmek için seferber olan ve hayal ebile edilemeyecek durumlara düşen Ali Kundilli’nin babalık yolundaki macerası yine 7’den 70’e herkesi çok eğlendirecek. İlknur’un birbirinden ilginç istekleri ve akıl almayan hamile kaprisleri karşısında Ali Kundilli’nin yaşadıkları hem çok tanıdık gelecek hem de izleyenleri kahkahaya boğacak!

Başrollerini Cem Gelinoğlu, Zeynep Aktuğ, Ezgi Tombul ve Sami Aksu’nun paylaştığı Fa Film yapımı ‘Ali Kundilli 2’ 4 Mart’ta vizyonda olacak!

Senaryosunu Cem Gelinoğlu ve Faruk Aksoy’un kaleme aldığı ‘Ali Kundilli 2’nin yönetmen koltuğunda Faruk Aksoy oturuyor.

ali kundilli

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.