Aleyna Tilki in Serenay Sarıkaya out

Skandal açıklamalarıyla çok konuşulan Aleyna Tilki, mart ayında 18. yaşını kutlayacak. Serenay Sarıkaya’nın reklam yüzü olduğu bir markayla anlaştığı söylenen Tilki’nin çekimler için de doğum gününü beklediği söylendi.

Müzik sektörüne girdiği günden itibaren açıklamalarıyla sık sık haber olan Aleyna Tilki 18. yaşına girdiği gün para basmaya başlayacak. Şimdiden 3 markayla anlaştığı söylenen Tilki’nin resmiyet için de reşit olması bekleniyor. En son Serenay Sarıkaya’nın marka yüzü olduğu bir jean markasıyla da görüştüğü iddia edilen Tilki’nin, sözlü olarak da anlaşma yaptığı söylentiler arasında.

Yeni yaşında para basacak

Yeni yaşıyla birlikte reşit olan Tilki için artık mekan kısıtlaması da olmayacak. 16 yaşında alkollü mekanlarda sahne aldığı için çok konuşulan Tilki, artk her mekanda sahneye çıkabilecek. Yeni yaşıyla birlikte kazandığı parayı katlayacak olan Tilki’nin, bunların dışında bir kozmetik firması ve bir terlik markasıyla da anlaştığı söylentiler arasında yerini aldı. Ufak yaşına rağmen birçok başarı elde eden şarkıcının son klibi de kısa sürede dünya çapında en çok izlenenler arasında yerini aldı. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.