ALDO ile Özge Ulusoy Buluşması

Dünyada 2000’in üzerinde mağazasıyla moda ve trend öncüsü, Kanadalı ALDO markası, Özge Ulusoy ile 24 Ekim Cumartesi, Zorlu Center AVM’de kış sezonunu tanıttı. Tanıtıma Azra Akın, Ebru Şallı, Merve Büyüksaraç, Ayşe Tolga, Ayşe Kucuroğlu gibi ünlülerde katıldı.

Özge Ulusoy, sonbahar-kış ayakkabı modası ve stil önerilerini anlatırken, ALDO’nun sonbahar-kış koleksiyonunda öne çıkardığı trendler olan “70’ler Remiks”, “Ikonik Duruş”, “Camel Geri Döndü” ile “Lüks Detaylar” temalarına ait modeller arasında en beğendiklerini tanıttı.

ALDO Hakkında:

Uluslararası ayakkabı moda ve aksesuar perakende lideri ALDO, 1972 yılında kuruldu. 2000’den fazla mağazasıyla 102 ülkede satılan ALDO, sezonluk ürünleri, yakın moda takibi, benzersiz mağaza deneyimi ile lüks ile ulaşılabilir modayı bir çatıda buluşturuyor.

aldo1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.