Ajda Pekkan’dan Harbiye’nin ardından Bodrum’dan gökyüzüne mesaj

Süperstar Ajda Pekkan İstanbul Harbiye Açıkhava konserinden sonra Bodrum’da da kardeşlik ve barış teması altında binlerce kişiyi yine ayağa kaldırdı.

Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan, Bodrum Antik Tiyatro Sahnesinde hayranları ile buluştu. Her sene heyecanla beklenen konserler serisine tüm hızıyla devam eden Süperstar geçen hafta gerçekleştirdiği İstambul Harbiye Açıkhava konserinin ardından Bodrum’ lu hayranları ile unutulmaz bir geceye imza attı.

Harbiye’nin ardından Bodrum’dan gökyüzüne mesaj

Süperstar Ajda Pekkan, konserlerinde birlik ve beraberlik vurgulu mesajını paylaşmaya, kardeşliğin resmini çizdirmeye devam ediyor. İstambul Harbiye Açıkhava konserinde hayranları ile gökyüzüne kardeşliğin resmini çizen Süperstar, Bodrum sahnesinde de kardeşliğin resmini çizdirdi.
Süperstar ‘’Biz her zaman bir arada daha güçlüyüz, daha güzeliz ‘‘diyerek hep birlikte ayağa kalkalım yanımızdaki kişinin elini tutup, gökyüzüne kaldıralım ve kardeşliğin resmini çizelim. Birlik olmayı, kardeş olmayı hep hissedelim’’ diyerek Bodrum’u dolduran tüm hayranları ile tek bir ağızdan ‘Memleketim’ şarkısını seslendirdi.

Ülkemizde yaşanan hain, üzücü olayların ardından her konserinde kardeşlik mesajını veren ve bunu hayranlarına hissettiren Süperstar ‘’Birlikte çok güzeliz, hep bu anı hatırlayalım, hissedelim’’ diyerek hayranlarına teşekkür etti.
Muhteşem sahne şovu ve sesi ile Bodrum Antik Tiyatroyu hınca hınç dolduran hayranlarını mest eden Süperstar, enerjisi ve şarkıları ile Bodrum’u yakıp geçti.

Son albümünden şarkılarını ve dillerden düşmeyen hit parçalarını seslendiren Süperstar, hayranlarının yoğun ilgisi üzerine şarkılarını tekrardan seslendirerek gece boyunca sahneden inmedi.

gazetemag.com-ajda-pekkan

Elbiseleri ile göz kamaştırıyor

Fit fiziği ve muhteşem sesi ile yıllara meydan okuyan Süperstar, yaz konserleri serisi kapsamında Nur Yerlitaş imzalı kıyafetleri ile göz kamaştırıyor.

Bodrum’a özel olarak Nur Yerlitaş imzalı renkli bir elbise tercih eden Süperstar, enerjisi ve sahnesi ile unutulmaz bir gece yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.