Ajda Pekkan ve Can Tanrıyar aşkı doğru mu?

Ajda Pekkan ve Can Tanrıyar arasındaki aşk iddiaları doğru mu?

Yıllardır hiç kimse ile yan yana göremediğimiz Ajda Pekkan ve magazin gurusu Can Tanrıyar birlikteliği kulaktan kulağa yayılıyor. İkilinin dostluğunu bilmeyen yok. Süperstar geçtiğimiz yaz aylarında Tanrıyar’ın eski eşi için yazdığı “Yakarım Canını” isimli parçayı seslendirmişti. Pekkan ayrıca bir süre Sinan Akçıl’la birlikte Tanrıyar’ın sahibi olduğu Uçankuş TV’de yayınlanan “Süper Cumartesi” isimli programı sunmuştu.

İddialara göre ikili arasındaki dostluk kısa süre önce aşka dönüştü. Yakın çevrelerinin de ilişkiyi doğruladığı söyleniyor. Aralarında oldukça yaş farkı olan ikili arasındaki aşk henüz magazin medyasına yansımadı ancak eski menajer Sisi lakaplı Seyhan Soylu, kişisel Instagram sayfasından yılın aşkını ilan etti.

Bugüne kadar hiçbir ilişkisini göz önünde yaşamayan Ajda Pekkan ve evliliklerinden birini Beyaz Show’da gerçekleştiren Can Tanrıyar arasındaki aşk iddiaları ne kadar doğru çıkacak, önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.