Ajda Pekkan: Bende kendini beğenmişlik var

Sevilen sanatçı “süperstar” unvanını nasıl aldığını “Tamamen iç güdüsel, duygusal, kalbimin sesini dinleyerek ama akıllıca” ifadeleriyle anlattı. Süpriz yapmayı sevdiğini söyleyen Pekkan, “Hayalim vokalist olmaktı ama kendime bile sürpriz yaparak Süperstar oldum” dedi.

YAKINDAN FOTO YASAK

Etkinliğe geç katılan Ajda Pekkan, gergin tavırlar sergiledi ve davetliler ile basın mensuplarının yakından fotoğraf çekmesine izin verdirtmedi. Türkiye’nin en çok estetik operasyon geçiren ünlüsü olan Pekkan’ın son olarak yüzüne yaptırdığı operasyondan rahatsız olduğu öğrenildi. Yüz ifadesi değişen ve ağzını kapatmakta güçlük çeken Pekkan’ın bu tavırları salondakileri de şaşırttı.

“KİM NE DERSE DESİN BEN KENDİMİ ÇOK BEĞENİYORUM”

Çıkışta gazetecilerin estetikle ilgili sorduğu sorulara da cevap veren Pekkan, “Kim ne derse desin bende narsistlik (Kendini beğenmişlik) var. Dozu da birazcık fazla! Özetle kendime fena halde hayranım” diye konuştu.

ajda pekkan

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.