Ajans Press Kurye, sektöründe lider

Medya takibinde 64 yıldır sektöründe birçok ilke öncülük etmiş olan Ajans Press, 2013 yılında kurduğu kurye şirketiyle yoluna emin adımlarla ilerliyor. Ajans Press’in 64 yıldır sektördeki tecrübe ve bilgi birikimini arkasına alan Ajans Press Kurye, uzman kadrosu ve yaptığı teknolojik yatırım hamleleriyle sektöründe öncü konuma gelmeyi hedefliyor.

FARKI TEKNOLOJİSİ

Ajans Press Kurye’yi diğer dağıtım şirketlerinden farklı kılan yönü, teknolojiye yaptığı yatırım oldu. Ajans Press teknolojisini arkasına alan Ajans Press Kurye, dağıtımları çevrimiçi olarak, Google Maps’den fotoğraflarla takip olanağı sağlıyor. Dağıtımları GPS sağlayıcı el terminalleriyle yapan Ajans Press Kurye çalışanları, dağıtıma ait tüm bilgileri, 4.5G teknolojisiyle müşterilerine aktarıyor.

Sektöre yeni bir soluk getiren Ajans Press Kurye, toplu dağıtım hizmetlerinin yanı sıra; araştırma çalışmalarıyla da müşterilerine nitelikli sonuçlar sunuyor. Saha Araştırmaları, Online Anketler, Geo-Coding (Coğrafi Kodlama) gibi benzer birçok konuda müşterilerine nitelikli araştırma sonuçları sunan Ajans Press Kurye, elde ettiği sonuçları detaylı raporlar ve analizler şeklinde paylaşabiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.