Ahmet Kural ve Murat Cemcir yüzbinin üzerinde izleyicisiyle yüz yüze görüştü

Ahmet Kural ve Murat Cemcir 4 günde 4 şehir gezdi, Yüzbinin üzerinde Düğün Dernek izleyicisiyle yüz yüze görüştü! 2 Aralık’ta İstanbul Zorlu PSM’de gerçekleşen seyircili gösterimle başlayan maraton hız kesmeden devam ediyor. Gişede rekor üstüne rekor kıran Düğün Dernek 2 Sünnet, Sivas, Köln ve Amsterdam’da yapılan seyircili gösterimlerden sonra Eskişehir, Bursa, İzmir ve Ankara’da halkla buluştu.

10 GÜNDE 3 MİLYON 348 BİN SEYİRCİ,
TOPLAM 10 ŞEHİRDE SEYİRCİYLE KUCAKLAŞMA!

Filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir ayaklarının tozuyla geldikleri Avrupa’dan Anadolu’ya hızlı bir geçiş yaptı. Geçen hafta Perşembe (10.12.2015), Cuma(11.12.2015), Cumartesi(12.12.2015) ve Pazar (13.12.2015) günleri, üst üste 4 şehir gezen iki oyuncu gittikleri her şehirde büyük kalabalıklar tarafından coşkuyla karşılandı. Ekip için özel olarak hazırlanan turne otobüsüyle 2 bin kilometrelik bir rotayı gezen ekip izdiham yaşanan organizasyonlarda seyirciyle buluştu. Bursa’daki gösterimde, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e Açalya Samyeli Danoğlu’da eşlik etti.

Vizyondaki ikinci haftasının sonunda 3 milyon 348 bin 318 kişi tarafından izlenen, Selçuk Aydemir imzalı, BKM yapımı ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’in seyirciyle buluşmaları devam ediyor. Oyuncular 18 Aralık Cuma Konya, 19 Aralık Cumartesi günü ise Antalya’da sevenleriyle buluşacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.