Ahmet Kural ve Murat Cemcir için yolun sonu mu?

Selçuk Aydemir’den manidar tweet! Ahmet Kural ve Murat Cemcir için yolun sonu mu?

Ahmet Kural’ın zengin bir müteahhitin oğlu Ferhat’ı; Murat Cemcir’in, Ferhat’ın beraber çalıştığı çocukluk arkadaşı Gökhan’ı; Saadet Işıl Aksoy ise Ferhat’ın aşık olduğu Elif karakterini canlandıracağı ‘Ailecek Şaşkınız’ filmi 2 Mart 2018’de vizyona girecek.

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Selçuk Aydemir, ilginç bir tweet atarak, klişeleşmiş komedi anlayışına göndermede bulundu:

“Bay Cemcir’in dişler nizami, Bay Kural’ın six packi var. Lamborghiniye binip takımlarla geziyorlar. Birbirinden güzel kadın oyuncular var. Şive de yok. Ne yaptık biz? Yahu niye uyarmadınız beni!!! Buraya kadarmış demek, neyse mühendislik de güzel meslek.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.