Ahmet Kural ile Hadise bir kez daha dikkatleri üzerine çekti

Bir partide yakınlaşarak adı aşk dedikodularına karışan Hadise ve Ahmet Kural bu kez başka bir eğlencede bir araya geldi. İkili, gecede kendilerini dansın ritmine kaptırdı. Bir süre önce aşk yaşadıkları iddia edilen Ahmet Kural ile Hadise bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Medyatik ikili, önceki akşam Soho House’ta eğlendi. Geçtiğimiz aylarda Maslak’ta düzenlenen bir partide yakınlaştıkları iddia edilen ancak aşk dedikodularını yalanlayan çiftin yine bir partide bir araya gelmesi bu iddiaları ateşlendirdi.

Ayrı çıktılar

Kulübe ilk olarak Ahmet Kural gelirken, bir süre sonra içeri Hadise, kız kardeşiyle giriş yaptı. İlk olarak ayrı masalarda oturan ikilinin, gecenin ilerleyen saatlerinde aynı masaya geçerek eğlendikleri ve oldukça tedirgin oldukları söylendi. Hadise kız kardeşiyle ön kapıdan çıkarken Ahmet Kural ise mekânın arka kapısından ayrıldı. Kural kendisine yöneltilen sorulara sessiz kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.