Ahmet Hakan ve Demet Akalın arasında polemik bitmiyor

Demet Akalın, namaz kılan çocuğunun fotoğrafını paylaşınca Ahmet Hakan tepki göstermişti.

Demet Akalın’ın sosyal medya üzerinden kızı Hira’nın namaz kılan fotoğrafını paylaşmasının ardından kimileri tepki göstermiş kimileri ise tebrik etmişti.

Tepki gösterenler arasında Ahmet Hakan da vardı. Hürriyet yazarı, Demet Akalın’a “10 yıl önce neden bu düşkünlüğünüzü kamuoyuna yansıtma konusunda niye bu kadar iştahlı değildiniz” diye sormuştu. Akalın da yine Twitter üzerinden Ahmet Hakan’a cevap vermişti.

Ahmet Hakan bugün Demet Akalın’ın ‘Ahmetçiğim’ üslubuyla ünlü popçuya seslenerek bir cevap verdi. İşte köşe yazısındaki o bölüm:

BENİM SORDUĞUM SADECE ŞUYDU

Demetçiğim… Yazdıklarıma bir kez daha bak lütfen. Ben sana “Niye minik kızına Kuran okutuyorsun, namaz kıldırıyorsun?” demedim. Ben sana “Minik kızının namaz kılmasını niye sergiliyorsun?” bile demedim. Bırak bunları demeyi… Bu konuda seni sonuna kadar destekledim. Ve yine bu konuda sana yönelik eleştirilere karşı çıktım. Ayrıca ben sana “30 sene evvel Kuran okumuyordun, namaz kılmıyordun” falan da demedim.

10 YIL ÖNCE NİYE BU KADAR İŞTAHLI DEĞİLDİN

Ben sana sadece ve sadece… “Sevgili Demet, siz popçularımız madem bu kadar başörtüsü ve Kuran düşkünü idiniz… Çok değil 10 yıl evveline kadar bu düşkünlüğünüzü kamuoyuna yansıtma konusunda niye bu kadar iştahlı değildiniz?” diye sordum. Sorum sadece sana yönelik de değildi, senin şahsında bilumum popçulara ve topçulara idi… Umarım cevap yeterlidir. Asıl sevgiler benden size.

 

Demet Akalın’dan Ahmet Hakan’a sert cevap

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.