Adriana Lima, Vogue Brezilya için kapak modeli oldu

Dünyanın en ünlü süper modellerinden Adriana Lima, Vogue Brezilya’nın Ağustos 2016 sayısı için kapak modeli oldu. Styling’ini Daniel Ueda’nın yaptığı çekimde Greg Kadel’e poz veren Brezilyalı model, olimpiyat ruhunu yansıtan kıyafetler giydi. Ağustos ayında başlayacak 2016 Rio Yaz Olimpiyatları öncesinde Rio de Janeiro’da bir spor salonunda yapılan çekimlerde Lima sportmen pozlar verdi. Victoria’s Secret’ın en kıdemli ‘melek’lerinden olan Lima, kendisi gibi Brezilyalı olan süper model Alessandra Ambrosio ile birlikte 2016 Rio Oimpiyatları’nın açılış törende, Amerika’nın NBC televizyonu için muhabirlik yapacak. Bir başka süper model Gisele Bündchen de açılış töreninde sunucu olacak.

Olimpiyatlar için oldukça heyecanlı olan Adriana Lima şöyle konuştu: Brezilyalılar spora karşı oldukça tutkulu; spor bizim kanımızda var. Böylesine büyük bir etkinliğe ülkemiz ev sahipliği yaptığı için çok gururluyuz. Böylelikle tüm dünya bizim kültürümüzü deneyimleme şansına sahip olacak.

Adriana Lima1

Adriana Lima2

Adriana Lima3

Adriana Lima4

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.