Adriana Lima: Emekli olmayacağım

18 kez Victoria’s Secret defilesinde yer alan Adriana Lima, ’20 kez podyuma çıkmadan emekli olmayacağım’ dedi.

Heyecanla beklenen Victoria’s Secret Fashion Show 2017, geçtiğimiz hafta Çin’de düzenlendi. Şova tam 18 kez çıkarak en kıdemli melek unvanını alan Adriana Lima, defile sonrası emekliye ayrılacağı yönündeki haberleri yalanladı.

İki yıl daha podyumda

Victoria’s Secret’ın Türkiye temsilcileri, 36 yaşındaki modelin, “20 yılı tamamlamak istiyorum. Bu nedenle iki yıl daha Victoria’s Secret meleği olmaya devam edeceğim” dediğini açıkladılar.

blank

Emekli oldu

17 kez Victoria’s Secret defilesine çıkarak Adriana Lima’dan sonra en kıdemli melek olan Alessandra Ambrosio, “Bu benim son yılım. Artık jübile yapıyorum“ diyerek emekliye ayrıldığını açıkladı. Ambrosio, “Bu kararı almak zor. Ama artık kendi işlerimle uğraşmaya karar verdim” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.