Adele’in çıkış parçası Hello rekor kırdı

20 Kasımda çıkacak olan albümün çıkış parçası Hello, klibi ile birlikte yayınlandı.Adele’in yeni şarkısı Hello yayınlandı. Hello’yu Youtube’da 3 günde 50 milyon kişi izledi.

Adele en son 2012 yılında Skyfall’dan sonraki ilk şarkısını çıkardı. 20 Kasımda çıkacak olan albümün çıkış parçası Hello, klibi ile birlikte yayınlandı.İngiliz şarkıcının 22 Ekim Perşembe günü tüm dünyayla paylaşılan “Hello”nun klibi, Kanadalı yönetmen Xavier Dolan tarafından Montreal’da çekildi. Albüm, 20 Kasım’da satışa sunulacak. Yeni albümü “25”in ilk çıkış parçası Hello’yu Youtube’da 3 günde 50 milyon kişi izleyerek sanatçı yeni bir rekora imza attı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.